Niklas

Niklas Strömstedt

Artist, konferencier och moderator

För bokning vänligen kontakta Markus Winking på Live Nation markus.wiking@livenation.se Tel 08-665 01 00

Han är rolig, trygg och varm. Niklas Strömstedt är en av våra mest folkkära artister men också en fantastisk konferencier och moderator. Med humor, oväntade frågor och musikaliska inslag kan han rama in en konferens på ett alldeles unikt sätt. Erfarenheten som programledare på SVT tillsammans med hans långa artistkarriär gör honom till perfekt värd för både små och stora event.

Niklas har nyligen avslutat en turné med den bejublade förställningen ”Strömstedt & Freud” som visades på SVT i våras och som nu blivit en föreläsning. Tidigare har vi kunnat se honom i Körslaget, Stjärnorna på slottet, som programledare för Alla tiders hits och inte minst som en av vårt lands mest älskade artister på scenerna runtom i landet.

I sommar teamar Niklas upp med en av världens mest framgångsrika låtskrivare, Eric Bazilian från Hooters och drar på akustisk Sverigeturné. Han var också en av artisterna i premiärprogrammet av ”Allsång på Skansen” i juni.
Vidare kan ni se honom som programledare för det populära ”Tack för musiken” på SVT som drar igång sin fjärde säsong i höst.

FÖRELÄSNINGAR

Om en överkörd fågel och lite annat
En musikalisk resa genom svensk musikhistoria via Niklas mest populära hitlåtar . Historier och anekdoter blandas med akustiska låtar av Niklas och ytterligare en gitarrist. Perfekt som slut på konferensdagen, innan minglet eller till er middag.

Strömstedt & Freud -föreläsningen
Niklas Strömstedt och Per Naroskins bejublade föreställning finns nu som föreläsning. Mer information inom kort.